Voor de patient

Afspraak maken

Consultaties enkel na afspraak. De praktijk is telefonisch bereikbaar 02 669 18 10 op dinsdag, donderdag & vrijdag van 9u tot 13u00 en van 14u00 tot 18u. U kan telefonisch afspraken maken of online via de website.

Indien u verhinderd bent, graag 24u op voorhand verwittigen, anders wordt de voor u gereserveerde tijd in rekening gebracht.

URGENTIES

Tijdens de weekdagen proberen wij onze patiënten steeds zo vlug mogelijk te helpen.

Tijdens het weekend en op feestdagen:

De wachtdienst is telefonisch bereikbaar op het algemene nummer 090339969 zaterdag, zon- en feestdagen tussen 9u en 18u. Er worden dan enkel noodbehandelingen uitgevoerd.

Nieuwe patient

Tijdens je eerste consultatie maken we tijd vrij om te luisteren naar uw wensen en verzamelen we alle informatie over je gebitstoestand. Ook je algemene gezondheid is van groot belang. Gelieve ons in te lichten over medische problemen en breng ook een lijst mee met de medicatie die u neemt. Indien nodig nemen we een aantal rx foto’s om een goed beeld te krijgen van uw gebit

We vragen je ook om je identiteitskaart mee te brengen.

Betalen

De praktijk is geaccrediteerd en gedeconventioneerd.

De tarieven van Dental Esthetics zijn in verhouding met de kwaliteit, het gebruik van hoogwaardige producten, instrumenten, nieuwste apparatuur. Omwille van onze ervaring, onze werkwijze en persoonlijke aanpak kunnen wij niet aan ziekenfondstarieven werken.

Betalen kan met Bancontact of cash. Geen credit cards.