Esthetische Tandheelkunde & Bleaching

ESTHETISCHE TANDHEELKUNDE

Discipline binnen de tandheelkunde waarbij wij u een natuurlijk stralende glimlach in harmonie met uw gelaat bezorgen. Ooit nagedacht over wat een mooiere lach kan doen voor U? Een natuurlijk stralende glimlach is uw eerste indruk! Gezondheid en esthetiek gaan hand in hand. Mooie verzorgde tanden wil toch iedereen en kan ook voor u!

Correcties in stand, vorm en kleur van een of meerdere tanden kunnen het uiterlijk van het gebit corrigeren. Dit kan een combinatie zijn van verschillende moderne technieken en materialen onder andere facetten, kronen, verlengingen, bleaching,….

BLEACHING

Bleaching of bleken van tanden is niet schadelijk en veilig indien toegepast met professionele producten en onder onze begeleiding. Hiervoor wordt een op maat gemaakte individuele bleekbeugel gemaakt in het tandtechnisch labo waar je de bleekgel in aanbrengt. De hele procedure wordt U uitgelegd tijdens de volgende afspraak.

Gekleurd voedsel wordt best vermeden. Je bepaalt zelf hoeveel je wil bleken door deze techniek. Deze behandeling duurt gemiddeld 2 weken. Bestaande kronen en vullingen bleken echter niet mee en kunnen later aangepast worden.