Dental Esthetics - Tandheelkunde Sterrebeek - Anne Clauwaert

Algemene tandarts

ANNE CLAUWAERT

Anne Clauwaert studeerde af als Algemeen tandarts aan de KU Leuven in 1990. Haar moedertaal is Nederlands, spreekt Frans en vloeiend Engels. Anne is mama van 3 volwassen zonen Mathias, Vincent en Pieter.

 

Bij Richard Saller in Westerlo leerde zij de knepen van het vak. Anne werkte actief mee in verschillende groepspraktijken met duidelijke affiniteit voor esthetiek en totale reconstructies en planning. Door regelmatig nationale en internationale congressen en bijscholingen te volgen, blijft Anne op de hoogte van de meest recente technieken en materialen. Zo kan zij de meest actuele behandelingen en technieken toepassen. Haar doel is om tandverzorging en esthetiek samen te brengen.

 

Zij start na 30 jaar ervaring haar eigen praktijk Dental Esthetics in Sterrebeek. Anne Clauwaert werkt met veel enthousiasme en passie. Ze vindt het zeer belangrijk U een aangenaam gevoel te geven tijdens de behandelingen. Zij doet er alles aan u zoveel mogelijk op uw gemak te stellen door haar persoonlijke, vriendelijke en authentieke benadering.

 

Een ding is zeker, bij Anne staat de patiënt centraal!

Haar filosofie

Uw tandheelkundige behandeling met een positieve aanpak en het creëren van een gemoedelijke sfeer. Bij Anne Clauwaert hoeft u nooit meer bang te zijn van uw tandarts door haar rustige uitstraling. Anne biedt u alle tandheelkundige behandelingen van A-Z. Een persoonlijke en professionele aanpak met de meest moderne technieken, kwaliteit en oog voor esthetiek, dit samen levert een excellente zorg en een goede ervaring voor iedere patiënt op. Samen met u streven naar een gezond gebit en een stralende glimlach.