Afspraak

Consultaties enkel na afspraak. De praktijk is telefonisch bereikbaar op het nummer 02 669 18 10 elke maandag, woensdag & donderdag van 9u tot 13u00 en van 14u00 tot 18u. U kan telefonisch of online een afspraak maken.

Annulatie

Indien u verhinderd bent, graag 24 uur op voorhand telefonisch verwittigen, anders zijn wij genoodzaakt de voor u gereserveerde tijd in rekening te brengen. Als u uw afspraak op tijd annuleert, kan iemand de vrijgekomen plaats innemen.

Noodgevallen

Tijdens de weekdagen proberen wij onze patiënten steeds zo vlug mogelijk te helpen. Gelieve ons te telefoneren zodat wij de ernst van uw situatie kunnen beoordelen en een afspraak kunnen maken.

De wachtdienst is telefonisch bereikbaar op het algemene nummer 090339969 zaterdag, zon- en feestdagen tussen 9u en 18u. Er worden dan enkel noodbehandelingen uitgevoerd.

Nieuwe patiënt

Tijdens uw eerste consultatie maken we tijd vrij om te luisteren naar uw wensen en verzamelen we alle informatie over je gebitstoestand. Ook uw algemene gezondheid is van groot belang. Gelieve uw medicatielijst mee te brengen. Indien nodig nemen we een aantal rx foto’s om een goed beeld te krijgen van uw gebit. Daarna bekijken we samen met U de mogelijkheden voor een duurzame behandeling op maat.

  • Vergeet uw identiteitskaart niet mee te brengen.
  • Parkeren kan in de straat met parkeerschijf.
  • Wifi is aanwezig in de wachtzaal.

Betalen en tarieven

De tarieven van Dental Esthetics zijn in verhouding met de kwaliteit, het gebruik van hoogwaardige producten, instrumenten, nieuwste apparatuur. Omwille van onze ervaring, onze werkwijze en persoonlijke aanpak kunnen wij niet aan ziekenfondstarieven werken. De tarieven voorgesteld door het ziekenfonds maken het onmogelijk om goede kwaliteit en service te bieden. Daarom is Dental Esthetics niet geconventioneerd.

Dental Esthetics is wel geaccrediteerd en voldoet aan alle normen van het Riziv voor bijscholing. Wij gaan veel verder dan dat en volgen meerdere cursussen, congressen en bijscholingen in binnen en buitenland.

Wij geven voorkeur aan betalingen met Bancontact of cash. Geen creditcards.

“Life is nothing without A Big Smile”