TANDARTS te WEZEMBEEK-OPPEM

Tandarts Dental Esthetics te Wezembeek-Oppem is gespecialiseerd in esthetische tandheelkunde. Ga met ons lachend door het leven ...

Tandartspraktijk Dental Esthetics

Zoekt u een tandarts in Wezembeek-Oppem? Bij Dental Esthetics kiest u voor de beste apparatuur en een zeer grote expertise!

In de tandartspraktijk beschikken we over de meest moderne apparatuur om u de best mogelijke behandeling te geven. Elke patiënt krijgt van tandarts Anne Clauwaert de nodige persoonlijke aandacht en professioneel advies voor een stralend gebit en optimale mondhygiëne. U wordt steeds geholpen door dezelfde tandarts met meer dan 25 jaar ervaring. Onze ligging vlakbij Wezembeek-Oppem is erg makkelijk bereikbaar en is er steeds genoeg parking kortbij.

Optimale zorg

Dental Esthetics streeft vanuit eenzelfde visie naar optimale zorg. Hierbij staat onze patiënt steeds centraal. Wij vinden het zeer belangrijk dat U zich bij ons op uw gemak voelt. Dental Esthetics garandeert tevens een uitstekende hygiëne door sterilisatie van instrumenten en het werken met handschoenen, mondmaskers en wegwerpmaterialen.

Zoekt u een tandarts in Wezembeek-Oppem?