TANDARTS te KRAAINEM

Uw gebit is een zeer kostbaar bezit en daar staan wij als tandarts iedere dag bij stil.

Tandartspraktijk kRAAINEM

Zoekt u een tandarts in de buurt van Kraainem? Bij Dental Esthetics kiest u voor de beste apparatuur en een zeer grote expertise!

Bij Tandartspraktijk Dental Esthetics, nabij Kraainem, neemt tandarts Anne Clauwaert de zorg voor uw gebit zeer serieus. Uw gebit is een zeer kostbaar bezit en daar staan wij als tandarts iedere dag bij stil.

Dental Esthetics verzorgt niet alleen routinecontroles en standaardbehandelingen aan uw gebit, maar biedt ook gespecialiseerde hulp bij specifieke gebitsklachten. Zo kunt u bij ons onder andere terecht voor esthetische tandheelkunde, waarbij wij u helpen de vorm en kleur van uw tanden te verbeteren. Daarnaast maken wij protheses op maat en helpen onze tandimplantaten u om verloren tanden weer te vervangen.

Blijf niet met gebitsklachten zitten, maar bel voor een afspraak bij Tandartspraktijk Dental Ethetics, nabij Kraainem. Tandarts Anne Clauwaert biedt u graag deskundig advies.

Optimale zorg

Dental Esthetics streeft vanuit eenzelfde visie naar optimale zorg. Hierbij staat onze patiënt steeds centraal. Wij vinden het zeer belangrijk dat U zich bij ons op uw gemak voelt. Dental Esthetics garandeert tevens een uitstekende hygiëne door sterilisatie van instrumenten en het werken met handschoenen, mondmaskers en wegwerpmaterialen.

Zoekt u een tandarts in Kraainem?